Cégünk első tevékenysége a kútásás volt. A szakma családunkban több generáción keresztül öröklődött, ezáltal hatalmas tapasztalat halmozódott fel. A sok kiásott kút által Győr-Moson-Sopron és Vas megye lassan feltérképeződött és megismertük a vidék földrajzi adottságait, ezen keresztül pedig a vízadó rétegek elhelyezkedését.
Ma már korszerű eszközökkel, de a hagyományos technológiát megőrizve folyik a kútásás.

Az elmúlt években a vezetékes víz drágulásával egyidejűleg megnőtt az igény a kutakra is. Úgy gondoltuk, hogy megrendelőink teljes körű kiszolgálása érdekében 2003-ban új tevékenységi körrel gazdagítjuk vállalkozásunk palettáját. Ma már Cégünk lakossági, és mezőgazdasági kutak fúrásával, kutak tisztításával, javításával, geotermikus szondák kialakításával és talajmechanikai fúrásokkal foglalkozik. A 2007. évtől kezdődően az általunk létrehozott vízkutakat csak külön erre a célra gyártott speciális kék színű béléscsővel, és gyári szűrőzéssel készítjük el! A kút kiképzéséhez használt béléscsöveinket egy hazai beszállítónk a GWE Budafilter Kft. gyártja.

Cégünk, 2012 őszétől, 150 méterig kútkamerázással is foglalkozik. Vállalkozásunk 2011-ben fejlesztést hajtott végre. A „régi orosz” technikát lecseréltük egy új, a mai igényeknek megfelelő 100 méter mélységkapacitású, kis helyigényű, csendes, elektromos hajtású, vízöblítéses technológiájú kútfúrógépre. A berendezés 2,7 méter hosszú, 1.7 méter széles, súlya, szerszámok nélkül: 1660 kg.

Kútfúrógépnek 380 Volt (min.: 3×16 Amper) szükséges a működéséhez. Ha ez nem áll rendelkezésre, akkor áramfejlesztővel oldjuk meg a fúráshoz szükséges áramellátást.

partnereink